Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Γουίλιαν με στόχο να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Το γεγονός αυτό όμως δε φαίνεται να σταματάει τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Τουρκία και αφορούν τη μεταγραφή του Χακίμ Ζίγες στους "ερυθρόλευκους".

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Τουρκία για τη μεταγραφή του Ζίγες στον Ολυμπιακό

Αντίστροφα ξεκινούν πλέον οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να δουν ποιες θα είναι τελικά οι τελευταίες προσθήκες της ομάδας τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν να έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Γουίλιαν, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

Με περίπου 56 ώρες να απομένουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, τα ονόματα όλο και πληθαίνουν με τους Τούρκους ειδικά να βρίσκονται σε... οργασμό. Κάθε μέρα βγαίνουν και περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν κυρίως παίκτες της Γαλατασαράι που φέρονται να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Το όνομα που παίζει περισσότερο είναι εκείνο του Χακίμ Ζίγες, με τον Μαροκινό εξτρέμ - που μπορεί να παίξει και δεκάρι - να τα έχει "σπάσει" με τη διοίκηση της "τσιμ μπομ" και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέσα στις επιλογές του είναι και ο Ολυμπιακός που δεδομένα ψάχνει παίκτη για αυτές τις θέσεις.



Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έφυγε από την Τουρκία με ιδιωτική πτήση, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιος είναι ο προορισμός, καθώς υπάρχουν και τα παιχνίδια της Εθνικής Μαρόκου μέσα στις επόμενες ημέρες, με τα πρωταθλήματα να σταματούν για μία εβδομάδα τη δράση τους.



Τα πράγματα ίσως να ξεκαθαρίσουν και σήμερα, καθώς αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει τελικά με τον Γουίλιαν τότε να μη προχωρήσει παραπάνω την υπόθεση του Ζίγες που έχει δεδομένα προσφορές από τη Σαουδική Αραβία, ενώ σκέφτεται κιόλας να επιστρέψει στον Άγιαξ όπου "έβγαλε" μάτια.

Οι Μαροκινοί πάντως πέραν του Ζίγες, εμπλέκουν και την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί που δεδομένα απασχολεί τους Πειραιώτες, αναφέροντας πως ο χαφ της Μαρσέιγ, αναμένεται να δώσει την απάντηση του στην ομάδα μέσα στην ημέρα για να προχωρήσει ή όχι η μεταγραφή.