Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ στο "Ολντ Τράφορντ" ξεσήκωσε... θύελλα αντιδράσεων από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που βλέπει να επαναλαμβάνονται τα κακώς κείμενα για μια ακόμη σεζόν. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα των "κόκκινων διαβόλων" στην Premier League μετά το... σοκ από την Μπράιτον την 2η αγωνιστική και πλέον μετρούν 2 ήττες και 1 νίκη σε τρια παιχνίδια!

Ένας από τους παίκτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής μετά το διπλό των "Reds" ήταν και ο Κασεμίρο που "άκουσε" ουκ ολίγα, κάτι που οδήγησε τη γυναίκα του, Άννα Μαριάννα να τον υπερασπιστεί διαδικτυακά!

Με... κούπες υπερασπίστηκε τον Κασεμίρο η γυναίκα του μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μεγάλη συζήτηση... σήκωσε η εμφάνιση του Κασεμίρο στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ αναφορικά με την απόδοση που είχε στο χορτάρι που η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά προβληματική. Ο Βραζιλιάνος χαφ μπορεί να ήταν "βράχος" στην μεσαία γραμμή της Ρεάλ, στους "κόκκινους διαβόλους" όμως δεν έχει καταφέρει ακόμη να πιάσει τον ίδιο βαθμό απόδοσης.

Στην ήττα από τους "Reds" δε, είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς από δική του λάθος πάσα η μπάλα κατέληξε στον Χράφενμπερχ και έγινε το 0-1, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης που έγινε το 0-2 από τη Λίβερπουλ, ο ίδιος έχασε εύκολα τη μπάλα από τον Ντίας δείχνοντας ξεκάθαρα πως έχει έλειψη συγκέντρωσης στο παιχνίδι.

Όπως ήταν λίγο - πολύ αναμενόμενο, ο Κασεμίρο, μπήκε στο στόχαστρο των φιλάθλων και όχι μόνο με αποτέλεσμα η γυναίκα του, Άννα Μαριάννα να μην κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια και να απαντήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο στους επικριτές του καλού της. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία στα social media με όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει ο 32χρονος μέσος στην καριέρα του τα οποία  αλήθεια είναι πως είναι.. αρκετά!

Η πλούσια τροπαιοθήκη του Κασεμίρο ήταν για την ίδια η πιο κατάλληλη απάντηση για όποιον τον... αμφισβητεί!


casemiro_suzugos