O Αντώνης Τσαπατάκης ήταν μια από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το απέδειξε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο! Αφού "έλάμψε" στα προκριματικά και πήρε εύκολα τη πρώτη θέση στα 100μ. πρόσθιο, κατέθεσε τη ψυχή του για τα ελληνικά χρώματα για να φέρει στην χώρα μας το έβδομο και το... κατάφερε! Το ασημένιο μετάλλιο γεμίζει τους Έλληνες με δάκρυα χαράς μα πάνω απ' όλα με υπερηφάνεια για τις συγκινητικές προσπάθειες των αθλητών μας!  

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3vyjfiybju9)


Ασημένιος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ο σπουδαίος Τσαπατάκης

Μετά το χάλκινο στο Τόκιο, ο Έλληνας κολυμβητής απέδειξε για ακόμη μια φορά από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος! Μάλιστα, στα τελευταία μέτρα της κούρσας φόρτσαρε και έδωσε τα πάντα για να μπορέσει να φτάσει μέχρι και στο χρυσό.Η πισίνα του Λα Ντεφάνς Αρένα... βάφτηκε και γαλανόλευκη και ο σπουδαίος Τσαπατάκης προσθέτει μια ακόμη σπουδαία διάκριση στο παλμαρέ του.

O Τσαπατάκης τερμάτισε στην δεύτερη θέση στον τελικό των 100μ. πρόσθιο κατηγορίας SB4. με χρόνο 1.36.16, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ανεξάρτητος Ντμίτριι Τσερνιάεφ που τερμάτισε σε 1:32.20, "αγγίζοντας" μάλιστα το παγκόσμιο ρεκόρ. "Χάλκινος" αναδείχθηκε ο  Ιταλός Ματέο Μπορτούτσο, που τερμάτισε 3ος σε 1:42.52.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3vz1qu6un49)