Τίτλοι τέλους αναμένεται να "πέσουν" σύντομα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι! μετά από έναν χρόνο κοινής πορείας! Το θέμα του Πολωνού σέντερ ήταν κάτι που παρέμενε "ανοικτό" μετά την έλευση του Ομέρ Γιουρτσεβέν στο "τριφύλλι" όμως το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία για να φορέσει αυτή τη φορά τη φανέλα της Μάλαγα με την οποία θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League.


Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό AKTOR για λογαριασμό της Μάλαγα ο Μπαλτσερόφσκι

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι μπορεί να ακολούθησε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Σλοβενία όπου και κάνει τη δεδομένη στιγμή προετοιμασία με τους "πράσινους" όμως σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα. Με την ισπανική ομάδα μάλιστα είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και καιρό ωστόσο έμενε να αποφανθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Από την στιγμή που το "τριφύλλι" απέκτησε τελικά τον Τούρκο σέντερ, αυτόματα ο Πολωνός δεν... χωρούσε στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν για τη θέση "5" που πλέον έχει τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Γιουρτσεβέν. Κάτι που προκάλεσε... χαμόγελα στη Μάλαγα που επιθυμούσε διακαώς να τον αποκτήσει και μετρά... αντίστροφα για να τον κάνει δικό της.

Έτσι, η αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό AKTOR μετά από έναν χρόνο και κάτι μήνες κοινής πορείας αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και ο παίκτης να αποχαιρέτησει την Euroleague για το... Basketball Champions League στο οποίο αγωνίζονται οι Ισπανοί. Με την πράσινη φανέλα, ο Μπαλτσερόφκι είχε κατά μέσο όρο 2.8 πόντοι, 1.3 ριμπάουντ ανά 7:36 σε 24 αγώνες στην Euroleague την οποία και πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του.