Ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά είναι ο Εβάν Φουρνιέ! Για την περίπτωση του φυσικά έχουν μαζευτεί αρκετοί επίδοξοι μνηστήρες ωστοσο ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παρουσιάζοταν να έχει το προβάδισμα. Μετά τον Σάσα Βεζένκοφ οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν μια ακόμη μεταγραφική... βόμβα καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Γάλλος σούπερ σταρ πλησιάζει όλο και περισσότερο στο λιμάνι. Μάλιστα, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε οριστικη΄συμφωνία για διετές συμβόλαιο!

Ολοένα και πιο κοντά στο μεταγραφικό "μπαμ" με Φουρνιέ ο Ολυμπιακός

Ο Εβάν Φουρνιέ μετά από την πολυετή θητεία του στο NBA σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο Ολυμπιακός αποτελεί για τον ίδιο μια δεδομένα δελεαστική περίπτωση. Μάλιστα, στο παρελθόν ο παίκτης είχε δηλώσει ότι ξεχωρίζει την ομάδα του Πειραιά και πως αν επέλεγε να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήθελε να το κάνει για τους Πειραιώτες.

Κάτι τέτοιο φέρεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμβεί καθώς ο Φουρνιέ δείχνει πέρα για πέρα θετικός στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα τη στιγμή που οι ανθρώποι του Ολυμπιακού προσπαθούν να βρουν τη "χρυσή" τομή για να τον φέρουν στο λιμάνι. Μια αποκάλυψη του Ιταλού δημοσιογράφου, Ματέο Αντρεάνι έρχεται να προακαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους καθώς όπως ο ίδιος υποστηρίζει, Ολυμπιακός και Φουρνιέ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο παίκτης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.