Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει όντως το είναι της... μοίρας γραφτό! Πως μια δήλωση του Εβάν Φουρνιέ τον Μάιο του 2022 αποδείχθηκε προφητική για το μέλλον του τον οποίο τελικά θα τον βρει ντυμένο στα ερυθρόλευκα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει φοβερό κλαμπ τον σύλλογο του Πειραιά στον οποίο μετρά πλέον... αντίστροφα να αγωνιστεί και να δώσει λίγη από την "λάμψη" του!

Λες και το... ήξερε ο Φουρνιέ ότι θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ήταν 21 Μαΐου του 2022 όταν και ο Εβάν Φουρνιέ έδωσε το παρών στη "Stark Arena" στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον μικρό και μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague. Ήταν τότε που οι Πειραιώτες είχαν αποκλειστεί στα ημιτελικά και δεν είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό μετά το τρίποντο-μαχαιριά του Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό τότε και ούτε είχε "ακουστεί" το όνομά του για την ομάδα του Πειραιά, παρ' όλα αυτά ο ίδιος θέλησε να πετάξει την πρώτη... βόμβα η οποία εντέλει γίνεται και πραγματικότητα. Λες και το... ήξερε ότι κάποια στιγμή θα γίνει, έκανε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του όπου μόνο προφητικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

"Αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ", είχε αναφέρει στην ανάρτησή του η οποία σήμερα, 2 Σεπτεμβρίου του 2024 βγαίνει πέρα για πέρα αληθινή. Αφήνει το NBA μετά από 12 χρόνια και επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη των "ερυθρόλευκων".