Από τη μια μεταγραφική βόμβα στην... άλλη στο λιμάνι! Ο Γουίλιαν ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και πλέον ντύνεται οριστικά στα ερυθρόλευκα για τον Ολυμπιακό που πυροδοτεί την πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού! Το μόνο που απομένει είναι να έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.


Οριστικά στα ερυθρόλευκα ντύνεται ο Γουίλιαν που πέρασε τα εργομετρικά στον Ολυμπιακό

Τα σπουδαία αποκαλύφθηκαν από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο οποίος μέσω ανάρτησής του στους επίσημους λογαριασμούς του γνωστοποίησε ότι ο Γουίλιαν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά και πως αυτό που απομένει είναι οι επίσημες υπογραφές και ανακοινώσεις. Φυσικά, πρόκειται για τεράστια μεταγραφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον 36χρονο εξτρέμ να έρχεται στο Πειραιά για να κάνει τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.



Ο Γουίλιαν έχει γράψει τη δική του... ιστορία στην πολυετή θητεία του στην Τσέλσι όπου αγωνίστηκε σε 339 παιχνίδια και είχε απολογισμό 63 γκολ, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου σε 221 συμμετοχές είχε 37 γκολ.

Στην Ευρώπη αγωνίστηκε ακόμη με τη φανέλα της Άρσεναλ, με την οποία μάλιστα είχε αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" στη νίκη των Λονδρέζων με 1-3 για το Europa League. Έχει αγωνιστεί στη Βραζιλία με την Κορίνθιανς, ενώ είναι 70 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του..