Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που "έλαμψαν" με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Ολυμπιακός υπερέβην αυτόν για να τον φέρει ξανά στο λιμάνι. Από την άλλη, η Αλ Σαμπάμπ είχε κάνει γερό... μπάσιμο για την απόκτηση του και ο Πορτογάλος εξτρέμ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Γουλβς για να συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

'Έπεσαν" οι υπογραφές μεταξύ του Ποντένσε και της Αλ Σαμπάμπ

Οριστικό τέλος μπήκε στο... σίριαλ με τον Ντάνιελ Ποντένσε καθώς ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός υπέγραψε τη Δευτέρα (02/09) με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Σάσα Ταβολιέρι και ήρθε να επιβεβαιώσει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με ανάρτησή τους στα social media. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα, αποκάλυψαν και το ποσό που έβαλε στα ταμεία της η Γουλβς για να τον παραχωρήσει το οποίο ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η Γουλβς θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 35%. Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αλ Σαμπάμπ αναμένονται από στιγμή σε... στιγμή!


Ο Ποντένσε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού σκόραρε 15 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πανηγύρισε και την θρυλική κατάκτηση του Europa Conference League. Ο ίδιος ήταν ένας εκ των παικτών - κλειδιά για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που θα ήθελε να τον δει να επιστρέφει ξανά στην ομάδα του η οποία "πάλεψε" αρκετά την περίπτωση του προσφέροντας μάλιστα μυθικό συμβόλαιο στον παίκτη.