Ήταν γνωστό πλέον πήρε και... επίσημη μορφή! Μετά από έναν χρόνο κοινής πορείας, Παναθηναϊκός AKTOR και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την "πράσινη" ΚΑΕ να αποχαιρετά μέσω ανάρτησής της τον Πολωνό σέντερ ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την ισπανική Μάλαγα. Από την Euroleague στο... Basketball Champions League!


Τέλος από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Μπαλτσερόφσκι που συνεχίζει στην Μάλαγα

Η έλευση του Ομέρ Γιουρτσεβέν στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR άλλαξε άρδην τα δεδομένα για το μέλλον του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι καθώς ο παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν για τη θέση "5" την οποία πλέον πλαισιώνουν οι Ματίας ΛεσόρΚώστα Αντετοκούνμπο και Ομέρ Γιουρτσεβέν

Ο Μπαλτσερόφσκι είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Μάλαγα ωστόσο αυτό που απέμενε ήταν να ολοκληρωθεί το deal του "τριφυλλιού". Αφού αυτό έγινε, η αποδέσμευσή του ήταν θέμα... χρόνου. Οι Ισπανοί μετά το... αντίο των "πράσινων" ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την ένταξη του Πολωνού σέντερ στο ρόστερ τους με συμβόλαιο που θα είναι σε ισχύ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Με την πράσινη φανέλα είχε κατά μέσο όρο 2.8 πόντοι, 1.3 ριμπάουντ ανά 7:36 σε 24 αγώνες στην Euroleague την οποία ευτύχησε να κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό AKTOR όπως και τον τίτλο της Basket League. Η επόμενη... μέρα θα τον βρει στην Liga Endesa και στο Basketball Champions League.