Αν σε μία μεταγραφή δεν πέσουν οι υπογραφές, τότε σίγουρα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου, με τον Έλληνα στόπερ να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αλλά ν' αλλάζει γνώμη και να συνεχίζει την καριέρα του στη Κοπεγχάγη.

Από τον... ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη κατέληξε τελικά ο Παντελής Χατζηδιάκος

Συνεχίζεται κανονικά η αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού για τον ΠΑΟΚ, καθώς εκεί που όλα έμοιαζαν τελειωμένα στη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου, τελευταία στιγμή η Κοπεγχάγη έκανε ρελάνς, του πρόσφερε καλύτερο συμβόλαιο και κατάφερε να τον κάνει δικό της.

Όπως διαρρέεται άλλωστε, δεν ήταν η Ελλάδα η πρώτη επιλογή του 27χρονου στόπερ και μόλις ήρθε η πρόταση από την ομάδα της Δανίας δε δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση για το μέλλον τόσο το δικό του, όσο και της οικογένεια του, με την Κοπεγχάγη να ανακοινώνει τον δανεισμό του από την Κάλιαρι.

"Η άφιξη του Παντελή σημαίνει πως τώρα βάλαμε σε μια σειρά την αμυντική δομή μας. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, ειδικά αυτό το φθινόπωρο που θα παίξουμε τόσα πολλά παιχνίδια.

Με την ολλανδική προσέγγισή του και έχοντας διεθνή εμπειρία, στο πρόσωπο του Παντελή βρήκαμε το τελευταίο κομμάτι για το κέντρο της άμυνας μας. Είναι ένας πραγματικά πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε όταν επιστρέψει από την διακοπή λόγω εθνικών με την Ελλάδα", με τον Χατζηδιάκο να αναφέρει από τη πλευρά του.

"Έχω παρακολουθήσει από απόσταση την Κοπεγχάγη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από αυτό πρεσβεύει η ομάδα. Έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο και ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς, τον σύλλογο και την πόλη. Τώρα ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και έχω μεγάλες φιλοδοξίες να κάνω τη διαφορά στο γήπεδο από την πρώτη μέρα".



Πλέον, ο "Δικέφαλος του Βορρά" αναγκάζεται να κοιτάξει σε άλλες περιπτώσεις δεξιοπόδαρων κεντρικών αμυντικών που θα πλαισιώσουν τον Κεντζιόρα. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρέπει να ενεργοποιήσει τις εναλλακτικές του επιλογές.