Η ΑΕΚ έχει ένα μειονέκτημα που μπορεί να της βγει σε... πλεονέκτημα αναφορικά με τις τελευταίες κρίσιμες μεταγραφές της. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν την "αναγκάζει" να φτιάξει λίστα για τα παιχνίδια, οπότε έχει τουλάχιστον μία βδομάδα μπροστά της να κινηθεί συνετά. Όσο ψάχνει βέβαια, τόσο υπάρχουν δημοσιεύματα από την Ρωσία που αναφέρουν για ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Λιβάι Γκαρσία.

Ζητάει 23 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία από την Κράσνονταρ η ΑΕΚ

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να κοιτάς τη θετική πλευρά των πραγμάτων και στην ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Conference League ο στόχος είναι ένας. Το πρωτάθλημα! Για να μπορέσει να φτάσει βέβαια στην κατάκτηση της Super League πρέπει πρώτα να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει πως η μοναδική θέση που ψάχνει παίκτη είναι εκείνη του κεντρικού επιθετικού, με τον Λιβάι Γκαρσία να νιώθει... μόνος στην τοποθεσία "αντίπαλη περιοχή". Τα ονόματα και οι προτάσεις πέφτουν "βροχή", αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια προσθήκη.

Από πλευράς ΑΕΚ δε ακούγεται πως η "Ένωση" είναι πρόθυμη να συζητήσει για την πώληση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Η λογική αυτή φαίνεται να "άνοιξε την όρεξη" της Κράσνονταρ που έχει βάλει στο μάτι τον επιθετικό των "κιτρινόμαυρων".

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι παρά τις τεράστιες προτάσεις και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας το σκέφτονται διπλά και τριπλά αν οι Ρώσοι κάνουν πράξη την επιθυμία τους. Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως ετοιμάζεται μία κίνηση που θα φτάσει τα 23 εκατομμύρια.

Ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, με τη διαφορά πως η ΑΕΚ διατηρεί το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη, με το υπόλοιπο 40% να το διατηρεί η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο μάνατζερ. Μία τέτοια εξέλιξη βέβαια αυτόματα θα κάνει την "Ένωση" να κινηθεί για δύο μεταγραφές επιθετικών.