Λίγες ώρες ακόμη θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να δουν από κοντά τον Εβάν Φουρνιέ, η μεταγραφή του οποίου ολοκληρώθηκε οριστικά. Ο Γάλλος αναμένεται στην Ελλάδα αύριο (04/09 - 23:15) και θα δώσει το παρών την Παρασκευή στο ΣΕΦ στον αγώνα προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Φτάνει στην Ελλάδα την Τετάρτη ο Φουρνιέ και αποθεώνεται την Παρασκευή στο ΣΕΦ

Έμοιαζε με όνειρο, αλλά έγινε τελικά πραγματικότητα. Ο Εβάν Φουρνιέ δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες. Πλέον αυτό που απομένει είναι το ταξίδι του για την Ελλάδα για να γίνει... ένα με τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γάλλος αναμένεται αύριο Τετάρτη (04/09 -23:15) στη χώρα μας για να μπορέσει να τακτοποιηθεί και να μπει στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Αναφέρεται μάλιστα πως θα δώσει το παρών την Παρασκευή (06/09) στο ΣΕΦ στο φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μία εντυπωσιακή υποδοχή στον Φουρνιέ που ήρθε στη Euroleague αρχικά για να "ταράξει" τα νερά της και στη συνέχεια να την κατακτήσει κιόλας, κάνοντας πραγματικότητα τη δήλωση του πως θα επέστρεφε στην Ευρώπη για τους Πειραιώτες.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που έκανε τεράστια καριέρα στο NBA, έχοντας σε 704 παιχνίδια κανονικής περιόδου μέτρησε 13.6 πόντους μέσο όρο, ενώ κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, βοηθώντας αρκετά τη Γαλλία να φτάσει μέχρι το φινάλε της διαδρομής.