Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις από τις ομάδες για τις αποφάσεις των διαιτητών στην τρίτη αγωνιστική της Super League. Ο Στεφάν Λανουά από την πλευρά του σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις και δικαίωσε τους συναδέλφους του για τον τρόπο που ενήργησαν.

Οι τέσσερις φάσεις που σχολίασε ο Λανουά για την τρίτη αγωνιστική της Super League

Η τρίτη αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο. Ο Στεφάν Λανουά βρέθηκε για ακόμη φορά στην καθιερωμένη θέση του και εξήγησε τις αμφισβητούμενες φάσεις των αγώνων.

Ξεκίνησε με την "επίμαχη" φάση στο "Κλ. Βικελίδης" και τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Asteras AKTOR, με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ των γηπεδούχων, όπου το σουτ του Ζαμόρα βρήκε στο χέρι του επιθετικού και άλλαξε πορεία. Μία απόφαση που, όπως ανέφερε ο Γάλλος, ήταν σωστή και ορθά ακυρώθηκε το τέρμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σειρά πήρε ο αγώνας του Λεβαδειακού κόντρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα της Βοιωτίας να διαμαρτύρεται έντονα για το χέρι του Μουκουντί μέσα στην περιοχή που θα μπορούσε να επιφέρει και την κόκκινη κάρτα, αλλά ο Λανουά εξήγησε τους λόγους που δεν υπήρχε κάποια παράβαση.

Για το τέλος άφησε την αναμέτρηση του Ατρομήτου απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, σχολιάζοντας πως σωστά ακυρώθηκε το γκολ του "Δικεφάλου του Βορρά" για το επιθετικό φάουλ του Μπάμπα, αλλά και για το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, λέγοντας πως υπάρχει παράβαση.

SL1: Ανάλυση φάσεων 3ης αγωνιστικής