Ο μεταγραφικός "πυρετός" βρίσκεται στα ύψη τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γουίλιαν φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χακίμ Ζίγιες σύμφωνα με αυτά που διαρρέουν από την Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός συζητάει με τον Ζίγιες για πιθανή μεταγραφή σύμφωνα με τους Τούρκους

Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος μίας μεταγραφικής περιόδου, οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιμένουν την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Το έχουν ζήσει στο "πετσί" τους άλλωστε με παίκτες όπως ο Μαρσέλο, ο Χάμες αλλά και ο Ποντένσε που πέρσι έκλεισε στο παρά ένα.

Αρκετοί πίστευαν πως η φετινή κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι εκείνη του Γουίλιαν, αλλά όπως φαίνεται οι μεταγραφές στους Πειραιώτες δεν ολοκληρώνονται. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον Χακίμ Ζίγιες.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχυλίζει από ποιότητα και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του εξτρέμ, όσο και ως δεκάρι. Γεγονός που κάνει ευκολότερη τη διαχείριση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έχει αποδείξει πως λατρεύει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να έχουν παραπάνω από έναν ρόλο στην ομάδα.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντζoύογλου, που αποκάλυψε στο παρελθόν τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ αρχικά και στη συνέχεια με τον Τετέ, αναφέρει πως ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητιούνται οι τελικοί όροι του συμβολαίου του παίκτη.


Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Ζίγιες και Ουναχί

Από τους "ερυθρόλευκους" όμως, υπήρξε άμεση διάψευση για την περίπτωση του Μαροκινού εξτρέμ, αναφέροντας πως ο Γουίλιαν αποκτήθηκε γι' αυτό το λόγο από την ομάδα. Ένας ακόμη παίκτης που είχε ακουστεί για τους Πειραιώτες ήταν ο Αζεντίν Ουναχί.

Ο χαφ της Μαρσέιγ έχει στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά τον Ολυμπιακό, αλλά και στη δική του περίπτωση όσο και στου συμπατριώτη του διαψεύδεται πως υπάρχει κάποια προσέγγιση για την απόκτηση του.

Άγνωστο παραμένει το αν ο Ολυμπιακός προχωρήσει και σε κάποια άλλη προσθήκη, με αρκετούς ν' αναφέρουν πως συζητάει εδώ και αρκετές ημέρες μ' έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει δει ακόμη το όνομα του το φως της δημοσιότητας και αναμένεται να κάνει αίσθηση αν πιάσει λιμάνι.