Ο αποκλεισμός της Γαλατασαράι από το League phase του Champions League έφερε αναταράξεις στην ομάδα με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League όμως ήρθε σε συμφωνία με τη Νάπολι για τη μεγάλη μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν, με τους Τούρκους να το πανηγυρίζουν σαν... πρωτάθλημα.

Απειλεί στο Europa League τον ΠΑΟΚ ο Όσιμεν που απέκτησε η Γαλατασαράι

Τις τελευταίες ώρες η Γαλατασαράι έδειχνε πως ήθελε να γλιτώσει από τα "βαριά" συμβόλαια που υπήρχαν στο ρόστερ της, κυρίως λόγω του αποκλεισμού από το Champions League. Αρκετοί από τους ακριβοπληρωμένοι αποχώρησαν είτε ως ελεύθεροι είτε με μεταγραφή.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Κερέμ Ακτούρκογλου, που είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, με τον Τούρκο ποδοσφαιριστή να πωλείται για 11 εκατομμύρια στην Μπενφίκα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει παίκτες που θα τη βοηθήσουν στο σκοράρισμα.



Παρά τις αποχωρήσεις λοιπόν, η "τσιμ μπομ" φρόντισε πάλι να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αποκτώντας τον Βίκτορ Όσιμεν από την Νάπολι. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις ζητούσε πάνω από 100 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Οι σχέσεις όμως του Νιγηριανού με την ομάδα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, ενώ και η πρόταση που έγινε από την Τσέλσι δεν έγινε αποδεκτή από τον Όσιμεν. Το γεγονός αυτό έφερε τον επιθετικό εκτός λίστας του συλλόγου στη Serie A, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που περίμενε δεν έγινε ποτέ και έτσι έμεινε χωρίς κάποια λύση. Κάπου εκεί βρέθηκε η Γαλατασαράι, η οποία φρόντισε να πληρώσει 10 εκατομμύρια μαζί με το συμβόλαιο του για να τον αποκτήσει με δανεισμό για έναν χρόνο από τους "ναπολιτάνους".