Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά, καθώς με εξαίρεση τον αποκλεισμό από τα Playoffs του Champions League, όλα κυλούν καλά στο σύλλογο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου το σχολίασε σε δηλώσεις του, αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός πως υπάρχουν συμφέροντα που πρσοπαθούν να σταματήσουν εκείνον και την ομάδα του.

Ραζβάν Λουτσέσκου: "Μας έχει ένα κλαπεί ένα πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που την κλέβουν"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν πως όσο καλός προπονητής είναι - οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε τίτλους - τόσο περισσότερο του αρέσουν οι δηλώσεις και προκαλεί. Για ακόμη μία φορά ο Ρουμάνος προπονητής βγήκε σε μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" τόνισε πως έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Super League και πως είναι έτοιμος να χτίσει μία ομάδα, η οποία θα είναι ικανή να κερδίζει παιχνίδι το παιχνίδι. Επίσης σχολίασε το γεγονός πως θα βρεθεί αντίπαλος με την Στεάουα Βουκουρεστίου στο Europa League.

Αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο πρωτάθλημα που του κλάπηκε στο παρελθόν, αλλά και στο γεγονός πως επειδή δεν είναι σε ομάδα της Αθήνας ο "Δικέφαλος του Βορρά" υπάρχουν κάποια συμφέροντα που προσπαθούν να τον σταματήσουν. 

"Έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Διανύουμε μια εξαιρετική περίοδο γιατί μπορούμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να φροντίσουμε και τις αλλαγές που έχουν γίνει, οι οποίες, κατά την άποψη μου ήταν πολλές για μια ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα.

Αυτή είναι η στρατηγική του σωματείου, πρέπει να προσαρμοστώ και να ξαναχτίσω μια ομάδα που θα είναι ικανή να κερδίζει παιχνίδι το παιχνίδι.

Μας έχει κλαπεί ένα πρωτάθλημα, με ένα απίστευτο τρόπο και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι μια ομάδα την οποία την κλέβουν. Είμαστε ευάλωτοι απέναντι στη διαιτησία, δεν είμαστε ομάδα από την Αθήνα και πρέπει να έχουμε τρεις φορές ισχυρότερη νοοτροπία από τις υπόλοιπες ομάδες καθώς θα πρέπει να αγωνιζόμαστε και κατά των διαιτητών.

Κάποια συμφέροντα προσπαθούν να μας σταματήσουν, να μας μπλοκάρουν. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, τα δίνουμε όλα και έχουμε μαχητικό πνεύμα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Συνεχίζω να στέλνω σημάδια συναγερμού, ο κόσμος καταλαβαίνει τα δέχεται και δεν συντάσεται με αυτούς που είναι απέναντι μας. Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από κάποιους που δεν έχουν όμως επιχειρημάτα να αντικρούσουν όσα λέω. Και λέω μόνο την αλήθεια…

Εχουμε να παίξουμε οκτώ παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους. Κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτή την στιγμή, είναι η πρώτη χρονιά του νέου φορμάτ και δεν μπορούν να γίνουν υπολογισμοί.

Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε. Μέχρι τον αγώνα με την Στεάουα έχουμε να παίξουμε την Γαλατάσαραϊ και πριν από αυτή έχουμε παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Αμέσως μετά τη διακοπή παίζουμε με τον Παναθηναικό και για μένα το πιο σημαντικό είναι τι θα γίνει σε αυτό το παιχνίδι και όχι ένα μήνα μετά με την Στεάουα. Για την ώρα δεν έχω να πω κάτι για εκείνο το παιχνίδι, τουλάχιστον κάτι ενδιαφέρον. Θα μιλήσουμε για αυτό όταν έρθει η ώρα του."