Λίγη ώρα μετά την διάψευση από πλευράς του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Αζεντίν Ουναχί, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να φουλάρει για τη μεταγραφή του. Ο Μαροκινός χαφ μπορεί να προσφέρει πολλά στο χώρο του κέντρου και οι "πράσινοι" θα προσπαθήσουν να τον κλείσουν πριν λήξει η προθεσμία για τη λίστα του Conference League.

Εντείνει τις προσπάθειες του για Ουναχί ο Παναθηναϊκός

Οι τελευταίες "πινελιές" φαίνεται πως έχουν μείνει για να ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους οι ομάδες της Super League. Κάθε σύλλογος από το Big 4 περιμένει να κάνει τη κίνηση του τη σωστή στιγμή για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή που λείπει από το ρόστερ του.

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως υπάρχει κενό στη θέση του κέντρου και συγκεκριμένα στη θέση "8", με τον Άνταμ Τσέριν να είναι εκείνος που σηκώνει όλο το "βάρος" το τελευταίο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν οι Μαξίμοβιτς και Αράο, αλλά είναι περισσότερο με αμυντικογενή στοιχεία.

Οι "πράσινοι" έχουν... χτενίσει την αγορά για να βρουν τον εκλεκτό, με τον Αζεντίν Ουναχί να ανεβαίνει τελευταία στη λίστα. Ο χαφ της Μαρσέιγ έχει τα στοιχεία να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στη μεσαία γραμμή του "τριφυλλιού", μιας και διαθέτει αρκετές επιθετικές αρετές.

Μετά την έλευση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο των Μασσαλών, ο Μαροκινός δε κατάφερε να βρει χώρο και χρόνο και ψάχνει μία ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Τούρκοι είχαν βάλει στο τραπέζι το όνομα του Ολυμπιακού, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" διέψευσαν το ενδιαφέρον τους.

Οι ώρες περνούν για τη δήλωση της λίστας του Conference League και ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να αποφασίσει και για ποιον παίκτη θα κινηθεί ο σύλλογος, αλλά και ποιοι θα μείνουν εκτός σε μία σεζόν που ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ευκαιρία να προχωρήσει στη διοργάνωση.