Μιλώντας για τον Ντράγκαν Τάρλατς, αυτόματα σου έρχεται η Euroleague του 1997 με τον Ολυμπιακό, με τον θηριώδη Σέρβο να μένει χαραγμένος στους οπαδούς των "ερυθρόλευκων". Πλέον ήρθε η ώρα του να επιστρέψει στη διοργάνωση, παίρνοντας τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Μπάγερν Μονάχου.

Επιστρέφει στη Euroleague για την Μπάγερν Μονάχου ο Ντράγκαν Τάρλατς

Μία νέα προσπάθεια από την αρχή φαίνεται πως ξεκινάει η Μπάγερν Μονάχου για να μπορέσει να επιστρέψει στα Playoffs της Euroleague. Οι Βαυαροί μετά την αποτυχία με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεγάλες αλλαγές.

Στη θέση του προπονητή τοποθέτησαν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή με τη Γερμανία, Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος επιστρέφει σε ομάδα ξανά μετά από χρόνια και θέλει να δείξει πως αυτό που πέτυχε με την "μανσαφτ" δεν ήταν μία... φούσκα αλλά η αρχή για κάτι μεγάλο.

Η επόμενη κίνηση - πέραν από τις σημαντικές μεταγραφές που έχουν γίνει - ήταν η πρόσληψη του εμβληματικού Ντράγκαν Τάρλατς στη θέση του αθλητικού διευθυντή, με τον πρώην γίγαντα του Ολυμπιακού να αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις του τα εξής:

"Είναι τιμή και εξαιρετική ευκαιρία να εργαστώ για αυτόν τον υπέροχο οργανισμό και την τεράστια αυτή επωνυμία. Όταν ο Μάρκο Πέσιτς μου εξήγησε το όραμα και τους στόχους του συλλόγου, σε συνδυασμό με την άφιξη του νέου προπονητή μας και τη μετακόμιση στο SAP Garden - επέλεξα αμέσως αυτήν την πρόκληση. Είναι μια ευκαιρία που έψαχνα, να δουλέψω σε έναν από τους καλύτερους οργανισμούς στην EuroLeague και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου".