Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως βάση τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τους Έλληνες αθλητές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών, με τις προσπάθειες για ακόμη ένα μετάλλιο να είναι με το μέρος τους στον στίβο αλλά και την άρση βαρών.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Τον καλύτερο δυνατό χρόνο θα προσπαθήσει να κάνει στην ποδηλασία δρόμου ο Νίκος Παπαγγελής, με τον Έλληνα πρωταθλητή να είναι δεδομένο πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην ατομική χρονομέτρηση των ανδρών και την κατηγορία C2.

Δύο συμμετοχές με πολλές ελπίδες για διάκριση έχει η Ελλάδα στο στίβο, με τον Νάσο Γκαβέλα να αγωνίζεται αρχικά στα προκριματικά των 100 μέτρων της κατηγορίας Τ11, έχοντας δίπλα του στη θέση του guide τον Νίκο Νυφαντόπουλο.

Αν πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένει θα βρεθεί στον βραδινό τελικό της ημέρας. Κατευθείαν για μετάλλιο θα παλέψει από την άλλη, ο Στέλιος Μαλακόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται στο μήκος ανδρών και τη κατηγορία Τ64 μαζί με οκτώ συναδέλφους του.

Ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές της ελληνικής αποστολής πέφτει ξανά στην πισίνα για να μπορέσει να κολυμπήσει ξανά προς τον τελικό,με τον Γιάννη Κωστάκη αυτή τη φορά να αγωνίζεται στα προκριματικά των 50 μέτρων στο πρόσθιο ανδρών της κατηγορίας SB2.

Να επαναλάβει ότι και στο Τόκιο θέλει ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, με τον Έλληνα πρωταθλητή της άρσης βαρών πάγκου να αγωνίζεται στον τελικό των 54 κιλών και να έχει πολλές ελπίδες να φέρει ακόμη ένα μετάλλιο στη χώρα του.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις των Ελλήνων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες:

Ποδηλασία:

Ατομική χρονομέτρηση ανδρών C2 - Νίκος Παπαγγελής

Στίβος:

11:12 Προκριματικά 100 μέτρων Τ11 - Νάσος Γκαβέλας (guide Νίκος Νυφαντόπουλος)
21:29 Τελικός μήκους ανδρών Τ64 - Στέλιος Μαλακόπουλος

Κολύμβηση:

11:39 Προκριματικά 50 μέτρων πρόσθιο ανδρών SB2 - Ιωάννης Κωστάκης

Άρση Βαρών:

19:35 Τελικός ανδρών: Δημήτρης Μπακοχρήστος