Ο Κώστας Μανωλάς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Σαλερνιτάνα. Στην ιταλική ομάδα πήγε για να κρατηθεί σε εγρήγορση μετά την αποχώρηση του από την Αλ Σαρζά.

Στα 33 του ο Κώστας Μανωλάς ψάχνει την επόμενη αγωνιστική του πρόκληση, αφού δεν έχει πει κάτι για το πότε θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Μάλιστα στην Ιταλία ανέφεραν πως η Ρόμα έκανε μια διερευνητική επαφή.

Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα το προχώρησαν έλεγαν πως ο Μανωλάς και η Ρόμα είναι σε προχωρημένες επαφές για να συνεργαστούν ξανά μετά από 5 χρόνια.



Ο 33χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε Θρασύβουλο, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Νάπολι, Αλ Σάρτζα και Σαλερνιτάνα, ενώ με τους «τζαλορόσι» έγραψε σε μια πενταετία τον αριθμό των 206 εμφανίσεων (σκοράροντας και 8 γκολ).

Μάλιστα, είχε για συμπαίκτη τον νυν προπονητή της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, κάτι που φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο για την επιστροφή του.

Μάλιστα οι "τζαλορόσι" προχωράνε μετά τον Μάριο Ερμόσο και την περίπτωση του Ματς Χούμελς.

Πρόκειται για ακόμη μία εξαιρετική κίνηση, η οποία είναι στα πρόθυρα της ολοκλήρωσής της και η Ρόμα δυναμώνει ακόμη περισσότερο στο κέντρο της άμυνάς της.

Η συμφωνία βρίσκεται πλέον σε προχωρημένο στάδιο, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να έχουν καθοριστεί και να αναμένονται τα τυπικά, όπως φαίνεται.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός θα είναι μονοετούς διάρκειας, με τον Χούμελς να αναμένεται να συμπεριληφθεί άμεσα στα πλάνα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.