Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Αζεντίν Ουναχί λίγο πριν τα μεσάνυχτα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από την Μαρσέιγ που θα είναι με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Ουναχί θα αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό στον άξονα, προσθέτοντας έξτρα ποιότητα και έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που έλειπαν από το ρόστερ του "τριφυλλιού".

Ο 24χρονος άσος θα περάσει την Τετάρτη (04/09) από ιατρικά και εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει τον δανεισμό του, ο οποίος θα γίνει με ενοίκιο ύψους 500 χιλ. ευρώ από τη Μαρσέιγ.

Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και ρήτρα αγοράς από πλευράς του Παναθηναϊκού, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ.



Μετά τα διαδικαστικά με τον Παναθηναϊκό, ο Μαροκινός θα ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα και όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, τότε θα πετάξει ξανά για Ελλάδα όπου θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ουναχί αναφέρθηκε στη μεταγραφή και τον κόσμο του Παναθηναϊκού

"Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το θυμάμαι. Θυμάμαι τους φίλους του Παναθηναϊκού και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Η αλήθεια είναι και στο Βελοντρόμ και στην Αθήνα υπάρχει θερμή ατμόσφαιρα. Έχω δει αγώνες Παναθηναϊκού και είδα πόσο ο κόσμος βοηθάει την ομάδα του.

Ήταν πολύ δύσκολη επιλογή. Χθες μίλησα με τον κόουτς, είχα πολύ καλό προαίσθημα μετά και από τις συζητήσεις που είχα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή.

Βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται και αυτό είναι το πρότζεκτ στο οποίο ήθελα να συμμετάσχω.

Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι έχω το ταλέντο για να τα καταφέρω και να δείξω όσα θέλω. Δεν διάλεξα κάτι εύκολο, δεν ήταν η εύκολη λύση για μένα. Αλλά ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται".