Και το όνομα αυτού... Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο Ολυμπιακός βρίσκει στο πρόσωπο του Πορτογάλου χαφ τον παίκτη που του έλειπε από τη μεσαία γραμμή, με τους "ερυθρόλευκους" να πιστεύουν πως ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Έκλεισε τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα ο Ολυμπιακός

Ακόμη μία κίνηση ουσίας ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, με τους "ερυθρόλευκους" να έρχονται σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ενός παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τη Super League και την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες είχαν διαμηνύσει πως έψαχναν έναν παίκτη για τα εξτρέμ και έκλεισαν τον Γουίλιαν, ενώ χρειάζονταν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση "8" όσο και στο "10". Ο Πορτογάλος έχει αυτές τις ικανότητες, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δίνει το... πράσινο φως για την απόκτηση του.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει τεράστια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας αγωνιστεί σε Ρόμα, Πόρτο, Ναντ και στην Γαλατασαράι. Στην Τουρκία παρά το γεγονός πως είχε γεμάτες σεζόν δεν βρήκε το ρόλο που ήθελε για τη φετινή χρονιά και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

Με τους "δράκους" έχει αγωνιστεί 174 φορές, έχοντας ως απολογισμό 39 γκολ και 24 ασίστ, ενώ έχει πολλούς τίτλους στο παλμαρέ του. Ξεχωρίζει για την κάθετη πάσα του, ενώ μπορεί να προσφέρει τέλεια στο pressing που ζητάει ο Βάσκος προπονητής των "ερυθρολεύκων".