Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια σε επίπεδο μεταγραφών πάει να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, με τους "πράσινους" να προσπαθούν να κλείσουν και σέντερ φορ μετά την απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί. Πρώτος και δυσκολότερος στόχος είναι ο Χοακίν Κορέα, ενώ stand by φαίνεται να είναι η περίπτωση του Τσούμπα Άκπομ.

Ξεψαχνίζει την αγορά για μεταγραφή φορ ο Παναθηναϊκός - Άκπομ και Κορέα στο προσκήνιο

Πρόκειται για ένα καλοκαίρι που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανένας οπαδός του Παναθηναϊκού, με το ένα "μπαμ" να διαδέχεται το άλλο. Οι "πράσινοι" δεν αφήνουν παίκτη για παίκτη και προσπαθούν να κάνουν τη μεγάλη κίνηση την τελευταία στιγμή και στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Μαξίμοβιτς είχε κλείσει από το χειμώνα, οι Τετέ και Πελίστρι ήρθαν και του έδωσαν την πρόκριση στο League phase του Conference League, ο Ουναχί θα του δώσει την οργάνωση που χρειάζεται και ο Φώτης Ιωαννίδης παρά τις υπέρογκες προτάσεις που δέχθηκε παρέμεινε στο "τριφύλλι".

Μία από τις καλύτερες ενδεκάδες στην ιστορία του Παναθηναϊκού χρειάζεται ακόμη μία "πινελιά", με τη θέση του σέντερ φορ να δένει το... γλυκό. Οι πληροφορίες ανέφεραν για προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ από τον Άγιαξ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει και κάτι άλλο.

Ένας ποδοσφαιριστής που "ταλαιπώρησε" πολύ την ΑΕΚ στη περίοδο των μεταγραφών και τώρα φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των "πρασίνων". Ο λόγος για τον Χοακίν Κορέα που έμεινε εκτός λίστας του Champions League από τον Ιντζάγκι και σκέφτεται όλο και περισσότερο την αποχώρηση του.

Γνωρίζει πολύ καλά πως η προοπτική της Ίντερ του αφήνει περισσότερες πιθανότητες για διάκριση, αλλά το πλάνο που έχει ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με την ποιότητα των ομάδων που υπάρχουν στο Conference League, του προσφέρουν μία τεράστια ευκαιρία για πορεία στην Ευρώπη.

Η πρόκριση του "τριφυλλιού" κόντρα στη Λανς είχε μόνο δώρα και όλοι περιμένουν την τελευταία κίνηση που θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Θα είναι ο Άκπομ; Θα είναι ο Κορέα; ή θα κάνει ακόμη μία εκπληξη ο Παναθηναϊκός με παίκτη που δεν έχει ακουστεί; Σε λίγες ώρες όλοι θα ξέρουμε.