Λίγες ώρες ακόμη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να υποδεχθούν τον Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ συμφώνησε με τους "ερυθρόλευκους" για διετές συμβόλαιο και γίνεται η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού. 

Έρχεται στην Ελλάδα ο Φουρνιέ - Παροξυσμός από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Το όνομα του Φουρνιέ ακουγόταν τον Ιούλιο έντονα, αλλά δεν προχώρησε τότε η περίπτωση του, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν πάντα στο νου τους όμως τη δήλωση που είχε κάνει πριν δύο χρόνια πως θα ήθελε να επιστρέψει στη Euroleague με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ φρόντισε να είναι κύριος στα λόγια του και έκανε την επιθυμία όλων στο λιμάνι πράξη. Οι Αγγελόπουλοι έκαναν ακόμη μία οικονομική υπέρβαση μετά από εκείνη του Σάσα Βεζένκοφ και τον έφεραν στην ομάδα με μοναδικό στόχο πλέον την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού.

Ο Φουρνιέ αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες με την άφιξη του να υπολογίζεται στις 23:15 από την πύλη 7 απέναντι από το ΙΚΕΑ, ενώ θα πετάξει με πτήση της Air France, στοιχεία που χρειάζεται κάθε οπαδός των Πειραιωτών που θα βρεθεί εκεί για να τον αποθεώσει.

Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του ΣΕΦ το απόγευμα της Πέμπτης (05/09 - 17:00) και με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί τυπικά η μετακίνηση του στους "ερυθρόλευκους".

Αναμένεται να βρίσκεται και στη φαντασμαγορική τελετή προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη την Παρασκευή (06/09) με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει σε φιλικό την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας με τις νέες προσθήκες αλλά και τις επιστροφές.