Αντίστροφα μετράει η Εθνική Ελλάδος για την πρεμιέρα της στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στους διεθνείς μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, με στόχο να τους εμψυχώσει για τη προσπάθεια τους στη διοργάνωση.

Μάκης Γκαγκάτσης στους διεθνείς: "Η Εθνική Ελλάδος έχει τον καλύτερο κόουτς"

Έτοιμη για μία υπέρβαση παρουσιάζεται η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της να έχει ανεβάσει τη ψυχολογία όλων. Τα χαμόγελα είναι διάχυτα και οι παίκτες πιστέυουν στον προπονητή τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και τούμπαλιν.

Οι πρώτες προπονήσεις έχουν γίνει και το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στους παίκτες. Τους ευχήθηκε καλή αρχή στο Nations League ενώ τους... υπενθύμισε πως η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα τους και πως έχουν τον καλύτερο προπονητή.

"Εύχομαι καλή αρχή στο Nations League και καλή επιτυχία. Θέλω να ξέρετε ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας για τα πάντα.

Ετοιμαζόμαστε για μια νέα αρχή έχοντας μαζί μας τον καλύτερο κόουτς. Έναν άνθρωπο που ξεχωρίζει τόσο για την προπονητική του αξία όσο και για το ήθος του. Δίπλα σας είναι και δύο παιδιά που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σας ξέρω όλους πολύ καλά και σας παρακολουθώ και πραγματικά ήταν ατυχία που δεν πήρατε την πρόκριση για το EURO της Γερμανίας γιατί την αξίζατε. Εύχομαι τώρα με την καθοδήγηση και του προπονητή να τα δώσετε όλα και να πάρετε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να θυμάστε πάντα ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί".

gkagkatsis
gkagkatsis_1