Πρόβλημα από το πουθενά στη μεταγραφή του Σέρτζιο Ολιβέιρα; Κάτι τέτοιο πηγάζει από την Τουρκία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ δε στέλνει τα χαρτιά του Πορτογάλου στον Ολυμπιακό και αυτό καθυστερεί την απόκτηση του παίκτη από τους "ερυθρόλευκους".

Εμπλοκή στη μεταγραφή του Ολιβέιρα στον Ολυμπιακό αποκαλύπτουν οι Τούρκοι

Εκεί που όλα έδειχναν έτοιμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρτζιο Ολιβέιρα από τον Ολυμπιακό, πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του ποδοσφαιριστή, τα οποία δεν τα στέλνει η Γαλατάσαραϊ στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα γεγονός που καθυστερεί τη μεταγραφή και προβληματίζει τους Πειραιώτες, οι οποίοι "τρέχουν" να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Πορτογάλου για να τον δηλώσουν στη λίστα τους ενόψει των πρώτων οκτώ αγώνων του League phase του Εuropa League.

Παρόλο που φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε μία αποζημίωση ύψους 5,8 εκατομμυρίων για τα επόμενα δύο χρόνια που είχε ο Ολιβέιρα συμβόλαιο, η τούρκικη ομάδα βάζει εμπόδια στη μεταγραφή, ενώ την ίδια ώρα ο 32χρονος χαφ αναφέρουν πως έχει ήδη υπογράψει με τους "ερυθρόλευκους".



Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως έρχονται από τον έγκριτο Γιαγκίζ Σαμπουντζoύογλου, ο οποίος αναφέρει πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τερματίστηκε από τη Γαλατάσαραϊ και ο παίκτης βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, κάτι που ήταν όπως και να χει γνωστό.



Κάτι λιγότερο από 11 ώρες απομένουν με τη κατάθεση της λίστας του Ολυμπιακού στην UEFA για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και μένει να δούμε αν οι Πειραιώτες θα χρησιμοποιήσουν και τη τελευταία "κενή" θέση που υπάρχει με κάποιο αριστερό μπακ ή έκπληξη της... τελευταίας στιγμής.