Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, με τον Ολυμπιακό να κάνει γνωστό πως κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και δίπλα του θα έχει τη Δώρα Παντέλη και τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κεντρικός παρουσιαστής στη βραδιά του Ολυμπιακού για τον Πρίντεζη

Με έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο θα γίνει η απόσυρση της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη στον ουρανό του ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει πως κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει σε όλους πως ό,τι κι αν κάνει του ταιριάζει, με τον ρόλο του στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, «Έτερος Εγώ», να ξεχωρίζει. Ο Δημήτρης Λαΐνης της σειράς ήταν ένας από τους πολλούς διαφορετικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει στην καριέρα του.

Λίγο πριν σκηνοθετήσει τον εαυτό του στη θεατρική παράσταση «Φάλαινα», θα δοκιμάσει και τον ρόλο του παρουσιαστή προς τιμήν ενός φίλου όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε αναφέρει για εκείνον πως αν έφτιαχνε ταινία, θα τον έβαζε στη θέση του εκτελεστή και τον Κώστα Σλούκα ως θύμα.

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του ανέφερε πως θα δώσει τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή στον Δαδακαρίδη, που είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του, ενώ δίπλα του θα βρίσκεται η Δώρα Παντέλη και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους παρουσιαστές της βραδιάς του Πρίντεζη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψουμε μία από τις πολλές εκπλήξεις που αφορούν στη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη!

Κεντρικός παρουσιαστής του «A Moment To Remember» θα είναι ο καταξιωμένος και εξαιρετικά αγαπητός ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος -όπως είναι γνωστό- τρέφει βαθιά αγάπη για τα «ερυθρόλευκα»!

Στο πλευρό του θα βρίσκονται η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δώρα Παντέλη και ο δημοφιλής ηθοποιός -επίσης «δηλωμένος» Ολυμπιακός- Θανάσης Βισκαδουράκης!

Οι τρεις τους θα αναλάβουν τον ρόλο να συντονίσουν και υψηλούς προσκεκλημένους που θα δώσουν το «παρών» και φυσικά να δώσουν έναν ξεχωριστό τόνο στο event!

Stay tuned…