Η προθεσμία που έχει δώσει η UEFA για πάρει από τις ομάδες τις λίστες με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε Champions, Europa και Conference League λήγει τα μεσάνυχτα και ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος.

Στη λίστα που θα δώσει ο Ολυμπιακός είναι και ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος έχει ολοκληρώσει με τα διαδικαστικά. Αν δεν προκύψει κάποια άλλα μεταγραφή, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ετοιμάσει τη λίστα που θα σταλεί στην UEFA για τα ματς στον όμιλο του Europa League.

Βέβαια δεν υπάρχουν δυσκολίες για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς σε αυτή είναι όλοι οι παίκτες του ρόστερ.

Τερματοφύλακες:

Τζολάκης, Πασχαλάκης, Αναγνωστόπουλος, Μπότης.

Αμυντικοί:

Κάρμο, Πιρόλα, Ντόη, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κουτσίδης, Ορτέγκα, Αποστολόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι.

Μέσοι:

Έσε, Στάμενιτς, Μπακούλας, Ντάνι Γκαρθία, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Παπακανέλλος, Βέλντε, Μασούρας, Ζέλσον Μαρτίνς.

Επιθετικοί:

Γουίλιαν, Γιάρεμτσουκ, Ελ Καμπί, Κωστούλας.

Με μια πρώτη ματιά θα δει κανείς πως ο Ολυμπιακός έχει φέτος στο ρόστερ του 13 Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 5 είναι από την ομάδα Κ19, η οποία κατέκτησε το UEFA Youth League, συν τον τερματοφύλακα Νίκο Μπότη.

Επίσης και οι τέσσερις τερματοφύλακες είναι Έλληνες, με τον Ολυμπιακό να έχει δώσει βάση στους εγχώριους εξαιρετικούς παίκτες που διαθέτει, δείχνοντας πως στο μέλλον θα μπορεί να έχει και ελληνικό κορμό.