Μία πολύ δύσκολη κατάσταση είχε να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις τελευταίες ώρες πριν κατατεθεί η λίστα με τους παίκτες για το Εuropa League. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έψαχνε για κεντρικό αμυντικό, ο Ρουμάνος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός ευρωπαϊκών παιχνιδιών τους Τόμας Μουργκ και Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η λίστα του ΠΑΟΚ για το Europa League - Έμειναν εκτός Μουργκ και Βιεϊρίνια

Ένα πρόβλημα που τα τελευταία χρόνια συναντούσε σίγουρα ο προπονητής του Ολυμπιακού, αντιμετώπισε πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Η λίστα που έπρεπε να καταταθεί στην UEFA για το Europa League έμοιαζε με... σπαζοκεφαλιά και ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" έπρεπε να πάρει την απόφαση.

Την ίδια ώρα ο "Δικέφαλος του Βορρά" φόρτσαρε για να κλείσει έστω και τελευταία στιγμή μία μεταγραφή κεντρικού αμυντικού, αλλά δεν τα κατάφερε. Ένας από τους λόγους δε που έψαχνε Έλληνες γι' αυτή τη θέση ήταν το πρόβλημα που ήδη υπήρχε με τις επιλογές των παικτών.

Από τα παιχνίδια του Europa League θα λείψουν μεγάλα ονόματα, με την απουσία του Τόμας Μουργκ να προκαλεί αίσθηση. Ένας παίκτης ο οποίος βοήθησε πολύ τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και πλέον θα βρίσκεται εκτός πλάνων για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Απών και ο μεγάλος αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά", ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που θα μπορούσε να προσφέρει βοήθειες τουλάχιστον σε τρεις θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη αναμενόμενη ήταν η απουσία του Αλί Σαμάτα -λόγω της απόκτησης δύο επιθετικών το καλοκαίρι- αλλά και του Γκόμεζ.


Αναλυτικά η λίστα του ΠΑΟΚ: Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Μπαλωμένος, Τάισον, Καμαρά, Γιόνι, Τσάλοφ, Κόλεϊ, Ντεσπόντοφ, Κεντζιόρα, Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Μιχαηλίδης, Οζντόεφ, Σάστρε, Σβαμπ, Σορετίρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Τσιφτσής, Ζίβκοβιτς.

Στη Β λίστα βρίσκονται οι Φίλων, Γκούμας, Κωττάς, Μοναστηρλής, Ρουμιάντσεφ, Σμυρλής, Τασιούρας.