Βλέποντας κανείς πόσες φορές έχει ήδη σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ ο Αρμάντ Ντουπλάντις αντιλαμβάνεται πως δεν μιλάμε για... άνθρωπο. Πλέον το επιβεβαιώνει και στα 100μ. πως κάτι "δεν πάει καλά" μαζί του, καθώς επικράτησε του 400άρη Κάρστεν Βάρχολ με χρόνο 10.37!

Άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον Ντουπλάντις - Κέρδισε και σε αγώνα των 100μ.!

Κάτι πρέπει να κάνει η... επιστήμη για τον Αρμάντ Ντουπλάντις, ο οποίος έχει αρχίσει να... σπάει τα νεύρα όλων με τις επιδόσεις του. Ύστερα από ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ και αφού το έριξε στην "υγιεινή" διατροφή, ο Σουηδός αποφάσισε να τρέξει... χαλαρά ένα 100άρι στον στίβο.

Πρόκειται για μία κούρσα που είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου 20 μέρες, με τον "Μόντο" να βρίσκει μπροστά του τον Κάρστεν Βάρχολ που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400μ. Στο Diamond League της Ζυρίχης, λοιπόν, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Παρισιού ήθελε να δείξει πως μπορεί να τρέξει κιόλας.

Το έκανε μάλιστα με τον πλέον επιδεικτικό τρόπο, καθώς ολοκλήρωσε τα 100μ. σε χρόνο 10.37(!) και φυσικά κέρδισε τον αντίπαλό του που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά ένας δρομέας που έχει γράψει ιστορία! Φρόντισε μάλιστα να δείξει την άνεσή του ο Ντουπλάντις, καθώς στο φινάλε τον κοίταξε σαν άλλος... Γιουσέιν Μπολτ.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι δεδομένο πως ο "Μόντο" αν συνεχίσει έτσι θα φτάσει δεδομένα τα 6.70 στο άλμα επί κοντώ, άλλωστε το είπαν και οι επιστήμονες(!), ενώ στα... ρεπό του θα πηγαίνει σε αγώνες των 100μ., θα ανεβαίνει στο βάθρο και θα τρώει με την ησυχία του μετά τα μπέργκερ του. 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ακατάλληλο για... φυσιολογικούς ανθρώπους, οι "εξωγήινοι" μπορείτε να το παρακολουθήσετε.