Σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου η ΑΕΚ πλέον δεν έχει Ευρώπη, οπότε οι κινήσεις για μεταγραφές γίνονται πολύ πιο προσεκτικά. Η "Ένωση" ψάχνει κεντρικό επιθετικό εδώ και αρκετό καιρό, με τον Γκιφτ Όρμπαν της Λιόν να είναι ένας από τους παίκτες που την απασχολούν.

Συζητάει με τη Λιόν για τη μεταγραφή του Όρμπαν η ΑΕΚ

Όλο και περισσότερα ονόματα αρχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τους κεντρικούς επιθετικούς που κυνηγάει η ΑΕΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει παρακολουθήσει πολλές περιπτώσεις και φαίνεται να έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Ντάτρο Φοφανά, με την "Ένωση" να στέλνει τον Παναγιώτη Κονέ στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις πραγματεύσεις με την Τσέλσι, αλλά προσώρας δεν έχει βρεθεί η "χρυσή" τομή, καθώς οι "μπλε" του Λονδίνου θέλουν να τον πουλήσουν μ' ένα ποσό πάνω από 10 εκατομμύρια.

Όσο δεν προχωράει αυτή η περίπτωση, όπως γίνεται αντιληπτό η ΑΕΚ ψάχνει να βρει κι άλλους παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό, με τον τελευταίο που βρέθηκε στο προσκήνιο εδώ και λίγες ώρες να είναι ο Γκιφτ Όρμπαν που αγωνίζεται στη Λιόν.

Η αντίπαλος τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού στο Europa League δείχνει να μην τον υπολογίζει στις βασικές επιλογές, καθώς έχει ποδοσφαιριστές όπως ο Λακαζέτ και ο Μικαουτάντζε που καλύπτουν τη συγκεκριμένη θέση όποτε χρειαστεί στα παιχνίδια.

Στο τελευταίο πάντως παιχνίδι της ομάδας, ο Όρμπαν γύρισε... μόνος του το ματς καθώς με δύο προσωπικά του γκολ κέρδισε το Στρασβούργο. Σύμφωνα με τους Τούρκους η ΑΕΚ έχει χτυπήσει την... πόρτα του γαλλικού συλλόγου, ο οποίος ακόμη δεν έχει δώσει την απάντησή του.



Ο πρώην παίκτης της Γάνδης, που έκανε πράγματα και θαύματα μαζί της, θέλει να αποχωρήσει για να έχει χρόνο συμμετοχής, με την Τραμπζονσπόρ να έχει ήδη καταθέσει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς κόντα στα 6 εκατομμύρια για την περίπτωσή του.