Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος γκαρντ ήρθε στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί σήμερα (05/09 - 17:00) στο ΣΕΦ, αλλά πρώτα απ' όλα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα.

Πρώτη προπόνηση του Φουρνιέ με τον Ολυμπιακό

Πιο έτοιμος από ποτέ για να πατήσει παρκέ και να παίξει για την ομάδα είναι ο Εβάν Φουρνιέ. Ο σούπερ σταρ που άφησε το NBA ύστερα από 12 χρόνια για να έρθει στον Ολυμπιακό είχε ξενερώσει να μην έχει κίνητρο και ανταγωνισμό στα παιχνίδια του και γι' αυτό επέλεξε τη Euroleague.

Είναι ο πρώτος και αδιαπραγμάτευτος στόχος του και η υποδοχή που είχε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα τον πώρωσε ακόμη περισσότερο για να τα καταφέρει. Πάνω από 3.000 κόσμος βρέθηκε στο αεροδρόμιο και φώναζε ρυθμικά το όνομά του για να καταλάβει πού ήρθε.

Είναι έτοιμος να παρουσιαστεί στο ΣΕΦ σήμερα (05/09 - 17:00) και να δώσει το «παρών» στη βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, με το φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν είναι γνωστό αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά φροντίζει να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Προέρχεται από το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα. Το χαμόγελο ήταν εμφανές στα χείλη του, ενώ είχε και την πρώτη του ομιλία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τους δύο να τα λένε σε πολύ όμορφο κλίμα.

Οι Πειραιώτες ανέβασαν στα social media φωτογραφίες από την πρώτη του γεύση από την ομάδα και πλέον είναι ξεκάθαρο πως περιμένει πώς και πώς να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αρχικά στα φιλικά προετοιμασίας και στη συνέχεια στο Σούπερ Καπ της Ρόδου, όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν.