Παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 και ηττήθηκε στα προημιτελικά, η Εμμανουέλα Μασούρου έκανε απίστευτη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα των ρεπεσάζ στα -48κ. του τζούντο και βρίσκεται έναν αγώνα μακριά από το χάλκινο μετάλλιο.

Στον τελικό των ρεπεσάζ η Εμμανουέλα Μασούρου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Το δέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα θα διεκδικήσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, η Εμμανουέλα Μασούρου που πήρε την πρόκριση για τον τελικό των ρεπεσάζ στα -48κ. του τζούντο στην πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση και να το πανηγύρισε έξαλλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε, καθώς στη μάχη των προημιτελικών βρήκε μπροστά της τη Ναταλία Νικόλατσιουκ, η οποία την κέρδισε με 10-0 κάνοντας της ιππόν, αλλά η 27χρονη τζουντόκα είχε την ευκαιρία να συνεχίσει στη διοργάνωση μέσω των ρεπεσάζ. 

Εκεί παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και περίμενε να της δοθεί η καλύτερη ευκαιρία. Αντιμετώπισε την Σουβντ Ερντέν Τογκτοκμπαγιάρ από την Μογγολία και την κέρδισε με τον ίδιο τρόπο που ηττήθηκε στον προηγούμενο γύρο, με ιππόν και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των ρεπεσάζ.

Εκεί θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Τουρκάλα Ετσέμ Τασίν Καβντάρ, με τον αγώνα να υπολογίζεται πως θα αρχίσει λίγο μετά τις 17:00.