Μέσα σε αποθέωση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο Πασχάλης Κουλούμογλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε να σηκώσει τα 181 κιλά στην τρίτη του προσπάθεια, το πανηγύρισε με την ψυχή του και πήρε την έκτη θέση στην άρση βαρών.

Στην έκτη θέση της άρσης βαρών πάγκου των Παραολυμπιακών Αγώνων ο συγκινητικός Κουλούμογλου

Κάτι παραπάνω από τρεις ανθρώπους στα κιλά του σήκωσε ο Πασχάλης Κουλούμογλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας παραθλητής της άρσης βαρών που αγωνίστηκε στη κατηγορία των -59 κιλών ξεκίνησε πολύ δυνατά και στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 176 κιλά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3y9comeraip)
Η δεύτερη προσπάθεια του Κουλούμογλου δεν ήταν όπως την περίμενε, αν και όπως φάνηκε δεν τα είχε υπολογίσει σωστά. Ο Ροδίτης αρσιβαρίστας είχε επιλέξει να πάει στα 181 κιλά, σε αντίθεση με τον αντίπαλό του που ήταν κοντά, ο οποίος επέλεξε τα 178 για να σηκώσει.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ybv2c8hl2h)
Στο τέλος όμως ο Κουλούμογλου έδειξε πόσο πολύ ήθελε να σηκώσει τα 181 κιλά, κάτι που φάνηκε από τις εκφράσεις του. Όταν ήρθε η ώρα, ηρέμησε και μία άψογα εκτελεσμένη προσπάθεια πήρε από τους κριτές το "πράσινο" φως και τερμάτισε στην έκτη θέση των Παραολυμπιακών Αγώνων. Κάτι που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο στάδιο, τόσο από εκείνον όσο κι από τους Έλληνες που βρέθηκαν στην κερκίδα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ycaeqf228h)