Η ΑΕΚ βρίσκεται εκ νέου μέσω... πιέσεων που έχουν να κάνουν με ενδεχόμενη πώληση του Λιβάι Γκαρσία και πάλι από ομάδα της Ρωσίας. Πιο συγκεκριμένα η Κρασνοντάρ είναι αυτή που ενδιαφέρεται, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον της είχε δείξει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μπορεί πρόταση ακόμα να μην έχει φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ, όπως λένε οι άνθρωποι της, αλλά η Κρασνοντάρ έχει στείλει μηνύματα πως θα κάνει την κίνηση της.

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Κρασνοντάρ αναμένεται να προσφέρει 20.000.000 ευρώ, συν άλλα 2.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο διεθνής επιθετικός από την μεριά του είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης.



Αναφέρεται πως αν η ρωσική ομάδα πουλήσει τον επιθετικό της, Γιόν Κόρδοβα, στην Σπαρτάκ Μόσχας, θα στραφεί στη περίπτωση του παίκτη της ΑΕΚ.

Επιπλέον το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Ζενίτ νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο είχε κάνει πρόταση για τον Γκαρσία ύψους 16 με 17 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε.

Την ίδια στιγμή η Ένωση εντείνει τις επαφές της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Νταντρό Φοφανά. Η συζητήσεις έχουν να κάνουν με αγορά του 21χρονου επιθετικού.

Στο μεταξύ ένα νέο όνομα ως υποψήφιο για την ενίσχυση της ΑΕΚ στην επίθεση προέκυψε την Πέμπτη (5/9). Πρόκειται για τον Γκιφτ Όρμπαν. Όπως αναφέρει λοιπόν ο ρεπόρτερ της Τράμπζονσπορ, Γιουνούς Εμρέ Σελ, η ομάδα της γειτονικής χώρας και οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται για τον Νιγηριανό επιθετικό της Λιόν.