Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στο μήκος στο Diamond League της Ζυρίχης, με τον Τζαμαϊκανό, Γουέιν Πίνοκ να ήταν ο μεγάλος νικητής,

Ηταμ δύσκολες και οι καρικές συνθήκες, αλλά Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, δεν κατάφερε να βγει νικητής. Το Diamond League της Ζυρίχης αποτελεί το προτελευταίο της χρονιάς.

Η δυνατή βροχή και οι 18 βαθμοί Κελσίου δεν επέτρεψαν στον Μίλτο Τεντόγλου να κάνει το άλμα που θα ήθελε και έτσι βρέθηκε στη δεύτερη θέση του μήκους με 8,02 μέτρα. Ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε με 7,73μ., σημείωσε 7,86 μ. στην τέταρτη προσπάθεια και 8,02μ. στην πέμπτη του, που ήταν η καλύτερη του στον αγώνα. Ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ πήρε την πρώτη θέση με 8,18 μέτρα στο δεύτερο άλμα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3yn0ngrg3ux)

Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν και τον Εμμανουήλ Καραλή, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό ύψος των 5,42 μέτρων. Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Παρισιού επηρεάστηκε από τη βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα, καθώς και τη χαμηλή θερμοκρασία.