Η ΑΕΚ έχει βάλει σε προτεραιότητα το θέμα της μεταγραφής του Νταντρό Φοφανά από την Τσέλσι, σε μια δύσκολη κίνηση με πολλές παραμέτρους.

Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία η ΑΕΚ και η Τσέλσι είναι σε καθημερινή επικοινωνία για την περίπτωση του Νταντρό Φοφανά. Τον 21χρονο Ιβοριανό επιθετικό που θέλει πολύ να έχει κοντά του ο Ματίας Αλμέιδα.

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως η Ένωση έχει πλησιάσει τα θέλω της Τσέλσι για τον 21χρονο επιθετικό, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ενώ ένα από τα βασικά προβλήματα, αν υπάρξει συμφωνία είναι και ο τρόπος καταβολής των χρημάτων. Οι Λονδρέζοι θέλουν μπροστά το μεγαλύτερο ποσό από την συμφωνία αν οι δύο πλευρές τα βρουν.

Η ΑΕΚ επιθυμεί να το δώσει σε πολλές δόσεις. Κι αυτό το συνολικό ποσό αναμένεται να είναι πάνω από 8.000.000 ευρώ, όπως αναφέρουν στην Αγγλία, ενώ η Τσέλσι σίγουρα θα κρατήσει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει σε κρίσιμο σημείο με την ΑΕΚ να επιθυμεί να ολοκληρώσει το θέμα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γιατί αν πάρει αρνητική τροπή θα πρέπει να έχει χρόνο να στραφεί σε άλλες λύσεις με το παράθυρο των μεταγραφών να κλείνει στις 11 του μήνα.