Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη μεταγραφή με τον Εβάν Φουρνιέ, τον οποίο οι "ερυθρόλευκοι" παρουσίασαν χθες (05/09). Οι οπαδοί των Πειραιωτών φρόντισαν να επιφυλάσσουν ακόμη μία υποδοχή στον Γάλλο σούπερ σταρ που ήταν κεφάτος καθ' όλη τη διάρκεια.

Η παρουσίαση του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Φουρνιέ

Ολοκληρώθηκαν όλα τα τυπικά για την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να τον παρουσιάζουν σε μία εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνον, όπου οι δημοσιογράφοι απέσπασαν αρκετά στοιχεία για το πρόσωπο του.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίστηκε ευδιάθετος τόσο πριν όσο και μετά την παρουσίαση του και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών πως ο μοναδικός στόχος του είναι να κατακτήσει Euroleague και να κερδίζει σε κάθε αγώνα τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR.

Η "αφοπλιστική" ειλικρίνεια του πως δεν έχει πολλές γνώσεις αναφορικά με τη Basket League και τους αντιπάλους του έδειξε πως ήρθε και κέρδισε τους πάντες στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια καθώς απέκτησε επιτέλους κίνητρο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έφτιαξε μία παρακάμερα με την παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, δείχνοντας τη διαδρομή από την αρχή μέχρι το ΣΕΦ, τις εντυπωσιακές δράσεις του Γάλλου σούπερ σταρ αλλά και την αποθέωση που δέχθηκε από τον κόσμο κατά την αφιξή του στο γήπεδο.

Η παρακάμερα της παρουσίασης του Φουρνιέ