Μία πολύ όμορφη έκπληξη φρόντισε να κάνει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ στον πιο πιστό του οπαδό. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" του ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τα γενεθλιά του μικρού Γιαννάκη λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει για την Αμερική για το σημαντικό χειρουργείο που πρέπει να υποβληθεί.

Η έκπληξη του ΠΑΟΚ στον μικρό Γιαννάκη για τα γενεθλιά του

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει πως είναι πάντα δίπλα στους οπαδούς του, πόσο μάλλον στο μικρό Γιαννάκη που πλέον είναι φίλαθλος κάθε ομάδας, δείχνοντας σε όλους πως είναι να αγαπάς πραγματικά το ποδόσφαιρο και να αφήνεις στην άκρη τις αντιπαλότητες στον αθλητισμό.

Ο πιο πιστός οπαδός του "Δικεφάλου του Βορρά" ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει τα έξοδα για το πολύ δύσκολο και συνάμα σημαντικό χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθεί για να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει ο ίδιος το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του είναι να μπορέσει να περπατήσει μέσα στην Τούμπα. Η ομάδα του ΠΑΟΚ φρόντισε να τον κάνει να χαλαρώσει πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, κάνοντας του έκπληξη για τα γενέθλια του στη Νέα Μεσημβρία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου του πρόσφεραν δώρο ένα σταυρό για να τον έχει μαζί του στο ταξίδι του, ενώ ο Ρουμάνος προπονητής του έδωσε κάποια από τα ρούχα που φορούσε στους αγώνες της περσινής σεζόν όπως το μπουφάν αλλά και τον χαρακτηριστικό σκούφο του.