"A moment to remember" ονομάστηκε η γιορτή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν ενός από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Η στιγμές όμως ήταν πολλές παραπάνω από μία. Ο Γιώργος Πρίντεζης ταυτίστηκε με τον "δαφνοστεφανωμένο" όσο λίγοι αθλητές και γι' αυτόν τον λόγο η στιγμή κατά την οποία η φανέλα του ανέβηκε στον ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ήταν άκρως συγκινητική. 

Μετά, λοιπόν, από την «Νύχτα του Θρύλου» όπως ονομάστηκε η βραδιά προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, ήρθε και η στιγμή της "Μιας αξέχαστης στιγμής", έναν μόλις χρόνο αργότερα. Και πλέον εκτός από τη σχέση ζωής που συνδέει τον «Kill Bill» με τον Γιώργο Πρίντεζη, πλέον οι δυο τους συνδέονται με... τον ουρανό της έδρας των Πειραιωτών. Το «7» και το «15» έχουν μείνει για πάντα χαραγμένα στη μνήμη των φιλάθλων, και πλέον φιγουράρουν το ένα δίπλα στο άλλο σε μια στιγμή ύψιστου σεβασμού μιας ομάδας σε έναν από τους πραγματικούς της... θρύλους. 

Ο Πρίντεζης είδε τη φανέλα να ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ παρέα με την οικογένεια του

Δεν θα μπορούσε αυτή η στιγμή να μην ανήκει σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Πρίντεζης είδε τη φανέλα με το θρυλικό «15» να ανεβαίνει στον ουρανό του ΣΕΦ έχοντας δίπλα του τη μητέρα του, τη σύντροφό του αλλά και την μία από τις δύο κόρες του. Άπαντες τότε ξέσπασαν σε λυγμούς με την ατμόσφαιρα να κάνει και άλλον κόσμο να δακρύζει. Μαγικές στιγμές που αξίζουν στο 100% σε έναν απίθανο αθλητή και πάνω από όλα έναν απίθανο άνθρωπο!

Και αφού τα κλάμματα σταμάτησαν, ο Γιώργος Πρίντεζης ζήτησε και ένα... τριλεπτάκι από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι!

giorti_printezi_patima_koumpi
giorti_printezi_oikogeneia
giorti_printezi_fanela_psila
giorti_printezi_fanela_15_sef