Η βραδιά της 6ης Σεπτεμβρίου του 2024 ανήκε στον Γιώργο Πρίντεζη. Όμως όσο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τιμούν το ένδοξο παρελθόν τους, άλλο τόσο ανυπομονούν για τις... επόμενες σελίδες του βιβλίου της ερυθρόλευκης ιστορίας. Και σε αυτό κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι... παρόντες, με τον Εβάν Φουρνιέ και τον Σάσα Βεζένκοφ να έχουν κάνει τον κόσμο των ερυθρόλευκων να ονειρεύεται ξανά την κορυφή, χωρίς ενδοιασμούς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού υποδέχθηκε και στο ΣΕΦ τους Φουρνιέ και Βεζένκοφ

Ως εκ τούτου, λίγο πριν η φανέλα με το «15» ανέβει στον ουρανό του ΣΕΦ, ο κόσμος επεφύλαξε μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στους παίκτες της ομάδας του Γι΄ρωγου Μπαρτζώκα και όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, Εβάν Φουρνιέ και Σάσα Βεζένκοφ γνώρισαν σχεδόν... καθολική αποθέωση από όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρώτα τραγούδησαν το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, μετά του Εβάν Φουρνιέ ενώ την τιμητική τους είχαν κατά σειρά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον αρχηγό, Κώστα Παπανικολάου (του οποίου η απόσυρση της φανέλας είναι η επόμενη αλλά... σε αρκετά χρόνια). Μετά τη συγκεκριμένη τετράδα ακολούθησε φυσικά και η καθολική αποθέωση για τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού, πέραν της επετειακής εμφάνισης προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη με την οποία αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, φόρεσαν και ιδιαίτερο μπλουζάκι στην προθέρμανσή τους με ένα σκίτσο του προσώπου του «'Αγιου Γεώργιου Πρίντεζη».

Ο Σάσα Βεζένκοφ φυσικά φρόντισε να... ανταποδώσει το χειροκρότημα ευστοχώντας στο πρώτο τρίποντο που πήρε μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.