«Είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος θα κλάψει από συγκίνηση» έλεγε στις δηλώσεις του στο γκαλά της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη, ο Βασίλης Σπανούλης. Και πως να γίνει διαφορετικά, μετά την φανταστική εκδήλωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όλοι οι φίλοι, συμπαίκτες, προπονητές και γενικότερα όλοι οι συνοδοιπόροι του «Πρι» ήταν εκεί και φυσικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα του σαν παίκτη αλλά κυρίως σαν χαρακτήρα.

Οι... εκλεκτοί επτά του Ολυμπιακού που συνόδευσαν τον Γιώργο Πρίντεζη στην μεγάλη του γιορτή

Αφού οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρα Παντέλη και Θανάσης Βισκαδουράκης προλόγισαν τον σπουδαίο αθλητή του Ολυμπιακου, ακολούθησε το συγκινητικό βίντεο της ομάδας με όλες τις μεγάλες στιγμές που έζησε από παιδί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Πρίντεζης.

Στο κέντρο του γηπέδου τοποθετήθηκαν επτά καρέκλες με τους παρουσιαστές της βραδιάς να υποδέχονται τους εκλεκτούς καλεσμένους.

giorti_printezi_kalesmenoi
giorti_printezi_kalesmenoi_tomic

Πρώτα έκατσαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον κόσμο να βροντοφωνάζει το «μέχρι τέλους». Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας. Τον ακολούθησε ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου και αργότερα ο εμβληματικός αρχηγός και αδερφός του «Πρι», Βασίλης Σπανούλης. Από την παρέα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής με τον οποίο πραγματοποίησε ίσως τα πιο μεστά του χρόνια. Στην τελευταία «μυστηριώδη» ήταν φυσικά μια ακόμη μεγάλη μορφή της ομάδας, ο Μίλαν Τόμιτς.

giorti_printezi_nikos_paouris_mousikos

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με... μουσική νότα με τον διακεκριμένο και βραβευμένο σολίστ της κλασικής μουσικής Νίκο Παούρη, να κάνει το ΣΕΦ να τραγουδάει με τις μελωδίες του την «Φραγκοσυριανή», τη «Θάλασσα του Πειραιά».

giorti_printezi_o_pri_ekatse_ston_pagko
giorti_printezi_ipoklisi

Όταν ήρθε η ώρα να βγει στο παρκέ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, αντί να κάτσει στην κεντρική καρέκλα που τον περίμενε, πήγε και έκατσε αντ' αυτού στον πάγκο της ομάδας λέγοντας ότι εκεί αισθάνεται πιο οικεία. Αυτός που σήκωσε τον Γιώργο Πρίντεζη ήταν φυσικά ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου. Αφού του είπε να... προσέξει τη μέση του, τελικά τον έφερε στη θέση του!

"Το μόνο που θα άλλαζα στον Γιώργο Πρίντεζη είναι... το μαλλί του"

Στη συνέχεια οι παρουσιαστές της εκδήλωσης πήραν τον λόγο ένας ένας. Οι πρόεδροι της ομάδας αναφέρθηκαν στη σπουδαιότητα του μεγάλου αυτού αθλητή ενώ αναπόλησαν και τις μεγάλες στιγμές που έζησαν ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατέληξε λέγοντας ότι το «Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» είναι ένα σύνθημα που εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Πρίντεζη.

Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Σπανούλης είχαν... διάθεση για πλάκα. Ο μεν σημερινός αρχηγός του Ολυμπιακού του είπε απλόχερα πως «το μόνο που θ αάλλαζα σε εσένα είναι το μαλλί σου, δεν είναι πράγμα αυτό» ενώ ο δε... παντοτινός αρχηγός είπε πως «ευτυχώς έβαλες το καλάθι στην Κωνσταντινούπολη γιατί διαφορετικά δεν θα ξαναέπαιρνες πάσα από μένα».

Έπειτα μέσω βίντεο έκαναν κατά σειρά δηλώσεις ο Νίκος Λεπενιώτης, ο Χρήστος Μπαφές, ο Αντώνης Κατσίκης, ο Ανδρέας Γκατζούλης, ο Δημήτρης Πασχόπουλος. Και οι τέσσερις όμως στάθηκαν στη φράση «ο Γιώργος που ήρθε ως πιτσιρικάς είναι ο ίδιος Γιώργος με σήμερα».

Από τις σημαντικότερες ιστορίες που ειπώθηκαν ήταν αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο οποίος ανέφερε πως παρά το ότι ο Πρίντεζης είχε χάσει τον πατέρα του, εκείνος έπαιξε παρά το τραγικό αυτό γεγονός στον πρώτο τελικό της Basket League του 2016 που κατέληξε εν τέλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με δύο break στο ΟΑΚΑ. 

Τέλος ο Μίλαν Τόμιτς είπε μια χιουμοριστική ιστορία λέγοντας πως το πείραγμα που του έκαναν... λίγο έλειψε να καταλήξει σε μύνηση!

Από τα... εκλεκτά πρόσωπα ήταν και ο Γιώργος Κουκάς, αρχηγός της ομάδας παίδων του Ολυμπιακού της οποίας ήταν μέλος ο Γιώργος Πρίντεζης, κατακτώντας φυσικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν.

Τελικά το κλάμα ήρθε... πριν ανέβει η φανέλα με το "15" στον ουρανό του ΣΕΦ

Το λόγο στο φινάλε της εκδήλωσης δεν θα μπορούσε να μην πάρει ο πρωταγωνιστής, της, ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο "Πρι" ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα του ως Ολυμπιακός. Πως απέκτησε ερυθρόλευκα αισθήματα, ποια ήταν τα πρότυπά του και ποια η... ερυθρόλευκη κληρονομιά του. Μετά ακολούθησε η ένδειξη σεβασμού στους αδερφούς Αγγελόπουλους και τη δίψα τους να φέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

giorti_printezi_logos_pri
giorti_printezi_logos_giorgos

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την... εκλεκτή επτάδα του αποθεώνοντας τόσο τον Γιώργο Μπαρτζώκα όσο και τους "αδερφούς" του Κώστα Παπανικολάου και Βασίλη Σπανούλη πριν καταλήξει να ευχαριστήσει τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μίλαν Τόμιτς λέγοντας για τον τελευταίο ότι τον πέτυχε σε... κάθε ρόλο που θα μπορούσε. Ως προπονητή, ως βοηθό, ακόμη και ως πρόεδρο!

Τα κλάμματα συγκίνησης επανήλθαν στην αναφορά του για τον συγχωρεμένο, Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και για τον αγαπημένο του πατέρα. Τέλος δήλωσε πως παρά τις προτάσεις που είχε από κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, εκείνος αισθάνεται «ο πιο ακριβοπληρωμένος όλων». Και κάπως έτσι επικράτησε... ντελίριο στο ΣΕΦ.

Τέλος, πριν ανέβει η φανέλα στην οροφή του ΣΕΦ, οι πρόεδροι της ομάδας έκαναν μία φανταστική αναμνηστική φωτογραφία στον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Πολλές μικρές εικόνες με στιγμιότυπα του δημιούργησαν τις εικόνες από την πρώτη και την τελευταία σεζόν του με τα ερυθρόλευκα.

Όλος ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη 

giorti_printezi_dadakaridis_panteli
giorti_printezi_viskadourakis

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Δώρα Παντέλη και Θανάσης Βισκαδουράκης.

giorti_printezi_agriogiannis_silaidopoulos
giorti_printezi_retsos
giorti_printezi_costinha
giorti_printezi_papakanellos_botis
giorti_printezi_karapapas_agriogiannis
giorti_printezi_lepeniotis_karembe

Και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός τίμησε με την παρουσία παικτών, προπονητών και διοικητικών στελεχών των σπουδαίο Γιώργο Πρίντεζη.