Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μακάμπι επεφύλασσε μια... θρυλική έκπληξη. Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα μπροστά στο κοινό του ΣΕΦ το οποίο τον τίμησε με την παρουσία του κάνοντας Sold Out στην... βραδιά της ζωής του. Και αυτός το έκανε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Χαρίζοντας μαγικές στιγμές αλλά και τη νίκη στην ομάδα του σε ένα... επικό φινάλε αντάξιο της ονειρεμένης ερυθρόλευκης καριέρας του «Άγιου Γεώργιου» του Πειραιά!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι παρά τις έξι απουσίες (Φαλ και Έβανς με τους γνωστούς τραυματισμούς, Φουρνιέ και Γουόκαπ ανέτοιμοι, Πετρούσεφ ενοχλήσεις στο γόνατο και Γουίλιαμς-Γκος ενοχλήσεις στον ώμο) με τις οποίες παρατάχθηκε στο εκτός των άλλων, εναρκτήριο φιλικό της σεζόν, χάρη στα μαγικά ενός εκ των μεγαλύτερων... μπασκετικών του μάγων. 

Ο Σάσα Βεζένκοφ έβαλε το πρώτο καλάθι της σεζόν για τον Ολυμπιακό και επέστρεψε "ζεστός"

«Starting as you mean to go on» έλεγαν στα μέρη που ο Σάσα Βεζένκοφ δοκίμασε την τύχη του. Τελικά η μοίρα τον έφερε πίσω στον Πειραιά και εκείνος ευστόχησε στο πρώτο μόλις τρίποντό του ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν του. Μάλιστα, σε μια εμφάνιση που δεν θύμιζε και... τα καλύτερά του, ο Βούλγαρος φόργουορντ έβαλε 16 πόντους στο πρώτο ημίχρονο!

Το σχήμα με Πίτερς και Βεζένκοφ δοκιμάστηκε αρκετά μαζί (δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά ελέω των απουσιών) όπως αντίστοιχα και ο Λούκα Βιλντόσα στον άσσο. Ο Αργεντινός είχε καλές στιγμές κυρίως δημιουργικά όμως όπως και όλοι οι άλλοι, έδειξαν ότι χρειάζεται ακόμη χρόνος και... μοντάρισμα προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει εκεί που μετράει, στις επίσημες υποχρεώσεις (36-40 σκορ ημιχρόνου). 

Ο ΜακΚίσικ το γύρισε και ο Πρίντεζης έβαλε τον ομορφότερο επίλογο στην τεράστια καριέρα του

Μετά και το... γνωστό τελετουργικό το οποίο καθιέρωσε άλλωστε ο Γιώργος Πρίντεζης, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο με τον "Πρι" να είναι... καυτός στο ζέσταμα στα "πεταχτάρια". Οι συμπαίκτες του όμως δεν ήταν. Το μυαλό δεν ήταν μεν εύκολο να είναι στη θέση του ενώ χέρια-πόδια ήταν βαριά από την προετοιμασία. Η Μακάμπι ήταν πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη (λες και έπαιζαν αγώνα Euroleague συμπεριφέρονταν) γι' αυτό και ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα. Τότε όμως ανέλαβε δράση ο Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος γύρισε μόνος του το παιχνίδι με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να θωρακίζει το αμυντικό ριμπάουντ και τη διαφορά να πέφτει ξανά στο καλάθι με ένα απίθανο buzzer beater του «Shaq-Attack».

Όταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρήκε και συνοδοιπόρο στο πρόσωπο του Λούκα Βιλντόσα και όλοι μαζί έβγαζαν τη μία άμυνα μετά την άλλη, οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν το προβάδισμα και αφού ο κόσμος είδε αυτό που ήθελε, ζητούσε το... κερασάκι στην τούρτα, να μπει μέσα δηλαδή ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αυτό έγινε στα 4:45 πριν το φινάλε του αγώνα με τους Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ στο πλευρό του. Τι παιχνίδια παίζει όμως, η μοίρα. Ο Γιώργος Πρίντεζης ευστόχησε σε τρίποντο προσπέρασης βάζοντας φωτιά στο ΣΕΦ. Η Μακάμπι όμως του το έκανε δύσκολο θέλοντας να του κλέψει τη χαρά. Αυτός όμως δε λογάριαζε και έδειξε στον Ράντολφ πως γίνεται. Ο Γιοκουμπάιτις αστόχησε και ο Πρίντεζης έγραψε ιστορία!!!