Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για το... ταξίδι της στο Nations League και ξεκινά τις υποχρεώσεις της με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά στον πάγκο κόντρα στην Φινλανδία την οποία και θα υποδεχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική της League B. Στη συνέχεια, ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία ωστόσο η "γαλανόλευκη" θα στερηθεί και στα δυο ματς τις υπηρεσίες του Γιώργου Μασούρα.

Νοκ άουτ με Φινλανδία και Ιρλανδία ο Μασούρας στην Εθνική Ελλάδος

Ο Γιώργος Μασούρας δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στους αγώνες με Φινλανδία και Ιρλανδία καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κατόπιν αξιολόγησης του ιατρικού τιμ της "γαλανόλευκης" διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ως εκ τούτου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του αναφορικά με τους ποδοσφαριστές που θα απαρτίσουν το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Πέρα από την απώλεια της τελευταίας στιγμής με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, δεν έχει προκύψει άλλο πρόβλημα, με τον Σέρβο ομοσπονδιακό τεχνικό μας να μπορεί να υπολογίζει στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και πλέον μένει να φανεί σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του στον πάγκο της "γαλανόλευκης" την οποία φιλοδοξεί να οδηγήσει στο Μουντιάλ του 2026.