Δυο σούπερ σταρ της εθνικής Γαλλίας, Εβάν Φουρνιέ και Ματίας Λεσόρ είναι έτοιμοι να συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά σε αντίπαλα "στρατόπεδα". Ο ένας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο άλλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR. Η αντιπαλότητά τους μένει στο παρκέ, η μεταξύ τους... πλάκα και καζούρα από τα χρόνια που γνωρίζονται και η φιλία που έχουν φάνηκε με το... καλημέρα!

O Λεσόρ έδωσε τα... φόντα του στον Φουρνιέ για τον καλύτερο μπαρμπέρη της Αθήνας

Όλοι περιμένουν πως και πως να δουν τις φετινές "τιτανομαχίες" του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR όπου αμφότεροι έχουν όλα τα φόντα και τις βλέψεις να πρωταγωνιστήσου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα ρόστερ τους ξεχειλίζουν από ταλέντο και είναι γεμάτα από παίκτες μεγάλης εμπειρίας και κλάσης, με τον τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ να "κλέβει" τις εντυπώσεις.

Ο ερχομός του στην Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όπως είναι λογικό και επόμενο ο Γάλλος προσπαθεί να κατατοπιστεί στην χώρα μας. Είχε την ιδέα λοιπόν να αναρωτηθεί μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στο twitter για το ποιος είναι ο καλύτερος μπαρμπέρης στην Αθήνα!


Πήρε αρκετές απαντήσεις αυτή όμως που ξεχώρισε δεν ήταν άλλη από αυτή του Ματίας Λεσόρ.Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, φίλος του και συμπαίκτης στην εθνική Γαλλίας θέλησε να του απαντήσει με επικό τρόπο και επική... καζούρα! Έκανε χιούμορ με ένα gif το οποίο συνόδευσε με την ατάκα: "μην ανησυχείς σε έχω". Χιουμοριστική ατάκα του που περιλάμβανε τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον!