Η Εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για την πρώτη "μάχη" στο Nations League κόντρα στην Φινλανδία όπου θέλει να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2026. Η "γαλανόλευκη" υποδέχεται τους Φινλανδούς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τους 11 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αρχική ενδεκάδα.

Οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία

Για το εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Φινλανδία, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Μασούρα λόγω ενοχλήσεων, ξεκινά κάτω από τα γκολποστ τον Βλαχοδήμο, το δίδυμο στα στόπερ αποτελείται από τους Κουλιεράκη και Μαυροπάνο, το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τσιμίκας, ενώ το δεξί ο Ρότα.

Στον άξονα θα αγωνιστούν Μπουχαλάκης, Μάνταλος και Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης και Πέλκας ξεκινούν στις πτέρυγες της επίθεσης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Χατζηγιοβάνης, Μπακασέτας, Πέλκας, Ιωαννίδης

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Γαλανόπουλος, Τζόλης, Δουβίκας, Παυλίδης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Γιαννούλης, Σιώπης