Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ένα από τα πρόσωπα του... καλοκαιριού σε ότι αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή το "μέλλον" του ήταν στον... αέρα μέχρι να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει στην Γουλβς, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ή θα μεταπηδήσει στην Αλ Σαμπάμπ. Εντέλει ο Πορτογάλος εξτρέμ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία όμως η ατυχία του... χτύπησε από νωρίς την πόρτα!

H ατυχία χτύπησε την... πόρτα του Ποντένσε στην Αλ Σαμπάμπ

Λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που ο Ντάνιελ Ποντένσε ανακοινώθηκε από την Αλ Σαμπάμπ όμως στάθηκε από νωρίς άτυχος καθώς δίχως να έχει προλάβει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη νέα του ομάδα, υπέστη μυϊκό τραυματισμό και θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για τρεις εβδομάδες. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας γνωστοποίησε τον τραυματισμό του μέσω ανάρτησής της στα social media όπου και του ευχήθηκε περαστικά.

Κάπως έτσι το ντεμπούτο του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα πάρει... παράταση και η Αλ Σαμπάμπ δεν θα καταφέρει να τον χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.