Κρίσιμες είναι οι τελευταίες μέρες για την ΑΕΚ καθώς το μεταγραφικό παράθυρο της Ελλάδας κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου και η "Ένωση" προσπαθεί να... τρέξει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην γραμμή κρούσης. Ο Φοφανά της Τσέλσι είναι η νούμερο 1 επιλογή της όμως δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση και έχει στρέψει το βλέμμα της στον στράικερ της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό.

Φραντζί Πιερό ο αντί... Φοφανά για την ενίσχυση της επίθεσης της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βλέπει τον χρόνο να μετρά... αντίστροφα για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Ελλάδα και ένα από τα θέματα που την "καίνε" είναι η ενίσχυση της με έναν ακόμη επιθετικό καθώς στην θέση του σέντερ φορ υπάρχει μόνο ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Φοφανά μπορεί να αποτελεί διακαής πόθος των "κιτρινόμαυρων" και να έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον κάνουν δικό τους ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη και έτσι έπρεπε να στραφούν σε άλλες εναλλακτικές.

Ο Φραντζί Πιερό είναι αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και πλέον αναμένονται οριστικές εξελίξεις αρχικά για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Φοφανά και στη συνέχεια αν δεν προχωρήσει, η επίτευξη του deal με τον φορ της Μακάμπι Χάιφα. Ο 29χρονος κατέγραψε την περσινή σεζόν 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 26 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ, ενώ την πρώτη του σεζόν στην Μακάμπι είχε σε 52 αγώνες 14 γκολ και 8 ασίστ. Συνολικά τα 2 χρόνια που αγωνίζεται στο Ισραήλ, μετρά 102 συμμετοχές με απολογισμό 40 γκολ και 16 ασίστ.

Ο Πιερό ειναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αϊτης , ενώ πριν μετακομίσει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα, είχε περάσει από το MLS, το Βέλγιο και την Γαλλία και συνολικά έχει πανηγυρίσει 81 γκολ και 28 ασίστ σε 226 παιχνίδια στην καριέρα του. Με την Μακάμπι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με οψιόν ανανέωσης, ενώ με το εθνόσημο έχει πετύχει 22 γκολ σε 31 συμμετοχές.

all Frantzdy pierrot goals in 2023