Λίγες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα ο Εβάν Φουρνιέ μετά την ηχηρή μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο Γάλλος σούπερ σταρ προσπαθεί να μπει στην ελληνική πραγματικότητα και κουλτούρα. Απ' ότι φαίνεται τα πάει... εξαιρετικά! Τον κέρδισε το σουβλάκι και ξετρελάθηκε τόσο με γνωστό μαγαζί της Αθήνας όπου δείπνησε που δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στα social media.

Ο σταρ του Ολυμπιακού, Εβάν Φουρνιέ ξετρελάθηκε με σουβλατζίδικο της Αθήνας

Το twitter του Εβάν Φουρνιέ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται καθώς ο Γάλλος μοιράζεται αρκετά συχνά τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλαδα. Αφού αρχικά ρώτησε για να μάθει ποιος είναι ο καλύτερος μπαρμπέρης στην Αθήνα, κάτι στο οποίο θέλησε να του απαντήσει ο Ματίας Λεσόρ, αυτή τη φορά η ανάρτησή του αφορούσε ξανά την χώρα μας αλλά για... φαγητό!

Συγκεκριμένα, έκανε ανάρτηση με το μαγαζί στο οποίο έφαγε σουβλάκι και του άρεσε τόσο που ανέβασε το σουβλατζίδικο που επισκέφθηκε μαζί με τη λεζάντα: ;"ήταν καταπληκτικό". Το μόνο σίγουρο ότι έμεινε ικανοποιημένος και το ευχαριστήθηκε με την... ψυχή του!