Ο κακός... χαμός έχει προκληθεί στην Αργεντινή! Η Τάγερες είχε πολλά παράπονα μετά τον αποκλεισμό της στη φάση των "16" του Κυπέλλου από την Μπόκα Τζούνιορς, με τον πρόεδρό της, Αντρές Φασί να κατηγορείται ότι απείλησε με όπλο τους διαιτητές και ο ίδιος να βγαίνει στην... αντεπίθεση ισχυρίζοντας ότι ο διαιτητής του επιτέθηκε πρώτος με γροθιά και κλώτσησε τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Ούγκο Γκάτι.

Σκάνδαλο στην Αργεντινή μετά τον αποκλεισμό της Τάγερες από την Μπόκα Τζούνιορς

Μόνο ως επεισοδιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς Κυπέλλου της Μπόκα Τζούνιορς με την Τάγερες για τη φάση των "16" όπου η πρόκριση κρίθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα", εκεί όπου η Μπόκα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά τα 8 εύστοχα πέναλτι έναντι 7 της αντιπάλου της. Από την πλευρά της Τάγερες όμως υπάρχουν αρκετές... φωνές για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, η ομάδα υποστηρίζει ότι το γκολ που πέτυχε η Μπόκα με τον Αγκουΐρε δεν θα έπρεπε να μετρήσει καθώς η μπάλα είχε περάσει νωρίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου. Παρ' όλα αυτά, ο ρέφερι της αναμέτρησης αποφάσισε να μετρήσει κανονικά το γκολ κάτι που προκάλεσε την οργή του προέδρου της Τάγερες, Αντρές Φασί.


Τα... παρατράγουδα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Φασί κατηγορείται ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με την ασφάλεια του και πως τους απείλησε με όπλο. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε μια νέα διάσταση καθώς ανέφερε ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που του επιτέθηκε πρώτος με γροθιά και πως κλώτσησε και τον αντιπρόεδο της Τάγερες, Ούγκο Γκάτι.